EDITAT EL PROJECTE GUARDONAT A LA VI EDICIÓ 2017

Editat el projecte “CARTOGRAFIA ANATÒMICA DE LES LLEGENDÀRIES ILLES CORPORIES” il·lustrat per Aida Gredel, alumna de l’Escola Massana, guardonada amb el Premi al millor projecte il·lustrat en format paper en la VI edició 2017 d’aquest Premi, ha estat editat per l’ Editorial Comanegra.
L’equip de Comanegra ha acompanyat les il·lustracions amb textos de Joan de Déu Prats.
“Mai, però, no se’n va poder certificar l’existència perquè cap navegant posterior, balener, explorador o nàufrag, si més no que se’n tingui constància, no va tornar a ensopegar amb aquell terral ignot».
“Heus ací un món impossible. En un temps remot, un vaixell errant va topar amb un arxipèlag extraordinari que conformava la figura d’un cos humà. Els mariners el batejaren com les Illes Corpòries i, naturalment, s’hi van instal·lar amb la pretensió de fundar-hi una civilització com cal, deslliurada de les corrupcions i mesquineses comunes a la seva espècie. D’aquella aventura, i de la deriva d’aquell projecte fundacional, només se n’han trobat el compendi d’uns textos envitricollats i insòlits, confegits entre el mite i la poesia, que el cronista contemporani ens ha esporgat convenientment per fer-los llegibles, i unes il·lustracions que mostren la cartografia d’unes ciutats que fa segles que ningú trepitja; d’un cos que ha quedat deshabitat”
Sens dubte, un llibre entre la fantasia, el mite i la poesia que ens farà gaudir amb la seva lectura.
Properament sortirà a la venda.

PRESENTACIÓ DE L’ALBUM IL·LUSTRAT

El 25 de setembre de 2018, assistim a la presentació de l’album il·lustrat que té lloc a La Nau, antiga fàbrica Leman, seu de l’Editorial Comanegra a Barcelona.
Va presentar l’acte el Sr. Joan Sala, director de l’editorial Comanegra i col·laborador en aquest Premi.
Nombrosos companys, amics i familiars de l’Aida Gredel i del Joan de Deu Prats vam gaudir deles seves aportacions específiques (il·lustració i literatura) i de com ho van fer per arribar a aquesta unió harmònica que és l’album il·lustrat “Cartografia anatòmica de les Illes Corpòries”
Adjuntem aquests twists que resumeixen amb imatges i paraules aquest acte.
Aida Gredel

Premi millor llibre editat paper 2017