Entrega de guardons 2015

Entrega de guardons 2015

IMG-20151016-WA0003.2

L’acte va tenir lloc al Casal Marià d’Olot amb l’assistència de gran nombre d’alumnes i professors de l’Escola d’Art d’Olt, amics i familiars de la família Toldrà.

També hi eren presents el regidor de cultura de l’Ajuntament d’Olot, Sr. Jaume Mir, el director de l’Escola D’Art d’Olot, Sr. Toni López, el Sr. Magí Franquesa Albareda director de l’Escola d’Art Llotja de Barcelona i la Sra. Maria Núñez Genaro, responsable del departament d’il·lustració de l’Escola Pau Gargallo de Badalona així com tots els alumnes premiats.

El Sr. Toni López va donar la benvinguda i alhora, va fer una introducció recordant els objectius del Premi i el seu desenvolupament des de l’inici l’any 2012.

El Sr. Roger Serrat-Calvó, professor de l’Escola d’Art d’Olot i membre del jurat, va fer la lectura de l’acta del jurat, explicant les raons dels premis atorgats.

Els projectes guardonats en la categoria general han estat els següents:

1r Premi de 1000 €: “El Vergel de las Rosas”, d’Aitor Prieto basat lliurement en un text de José Ortega Munilla (Escola Superior de Disseny i Art Llotja).

2n Premi de 400 €: “Northern Lights” de Fabià Sants llibre de disseny conceptual basat en el llibre Northern Ligths de Philip Pullman (Escola Superior de Disseny i Art Llotja).

Menció especial i 200 € els projectes:

 “El libro de los por qué” il·lustrat per Miriam Morales amb textos de Gianni Rodari, (Escola d’Art i Superior de Disseny  Pau Gargallo de Badalona).

 “Nyctophilia” amb il·lustracions i textos d’Irene García Amador, (Escola d’Art i Superior de Disseny Serra i Abella de l’Hospitalet ).

“Hallazgo, guia de auxilio animal” il·lustrat i escrit per Núria Mochón, (Escola Superior de Disseny i Art Llotja).

Els projectes guardonats en la categoria EASD Olot, han estat els següents:

El Premi de l’EASD d’Olot dotat amb 600€ ha estat per: “Free mind Artwear” de Pilar Orts.

Menció especial amb 100 € dels projectes següents:

“Un amigo” conte amb il·lustracions i textos de Sussana Gurrea, “Scrat of the Dead volumen uno” còmic il·lustrat i guionitzat per Andreu Torrent.

El Sr. Francesc Martínez, en representació de D’Occ Catalonia, el Sr. Jaume Todrà en representació de la família Toldrà-Fernández i el Sr. Roger Serrat-Calvó, representant de l’Escola d’Art d’Olt, van fer l’entrega dels 3 premis i de les 5 mencions especials als alumnes guardonats.

PA140005.1

PA140022.2

 

PA140009.1PA140016.1

PA140015.1