Fer i desfer

cartell 2016FER I DESFER. Lliçò magistral de Christian Inaraja en la que ens parlarà de tot allò que no sap fer i tot el que li queda per desaprendre.

Christian Inaraja  Artista i il·lustrador, ha realitzat nombroses exposicions de la seva obra, tan a l’Estat Espanyol com a l’estranger. Com a il·lustrador, es dedica principalment a editorial i al cartellisme. Ha il·lustrat més de setanta llibres, publicats per les principals editorials i traduïts a diferents llengües, a més de dibuixar habitualment en nombroses publicacions periòdiques, especialment infantils i/o juvenils.

Actualment és Cap del departament d’Il·lustració de l’Escola d’Art ILLA de Sabadell. També ha sigut vicepresident de l’Associació Professional d’Il·lustradors de Catalunya – APIC (2005-20012) i membre del comitè executiu del Consell Català per al Llibre Infantil iJuvenil – CLIJCat (2005-20012).

 

Els llençols

Senyor pot. Els llençols. Pàgina al Cavall Fort.

En Mixu i les estrelles

Mixu Mixu i les estrelles. Tatano.